BIROURI

Atmosfera de la locul de muncă este unul dintre factorii ce influenţează cel mai mult satisfacţia şi productivitatea angajaţilor. Aceasta poate fi îmbunătăţită considerabil prin utilizarea unui ordorizant cu arome atent selecţionate, ce va induce starea de relaxare angajaţilor şi va reduce anxietatea.

Un studiu realizat într-o companie de servicii financiare a descoperit că folosirea unei arome de scorţişoară a redus cu 40% numărul erorilor comise de angajaţi. Într-un alt studiu japonez s-a testat efectul unei arome florale plăcute în timp ce subiecţii realizau exerciţii de aritmetică. Rezultatele au arătat că stresul a fost redus considerabil şi odată cu acesta s-au redus şi secreţiile pielii.

Fie că vorbim despre un investitor, un nou client sau consumator care intră în biroul tău, trebuie să faci o impresie bună. Utilizarea unei arome potrivite va contribui la o experienţă pozitivă şi va îndepărta mirosurile nedorite. Studii recente arată că oamenii îşi amintesc ce ating în proporţie de 1%, ce aud 2%, ce văd 5%, ce gustă 15% şi ce miros în proporţie de 35%. Mirosul va deveni, aşadar, o semnătură a locaţiei, recunoscută imediat de către clienţi.

1743