aroma-marketingMirosul declanşează în jur de 75% din emoţiile zilnice. Acesta creează o conexiune cu emoţiile pe baza memoriei, astfel, oamenii vor face asocieri cu lucruri, persoane sau locuri în urma expunerii la un anumit miros.

La Casa Parfumurilor folosim tehnologii inovatoare pentru a fabrica odorizante cu control al mirosului pentru produsele şi serviciile tale, creându-le propria identitate, mai uşor de recunoscut şi memorat. Alegerea unei arome cu care să îţi asociezi afacerea joacă un rol important în crearea unei legături emoţionale cu clienţii, contribuie la îmbunătăţirea calităţii percepute şi a deciziei de achiziţionare.

Un studiu a măsurat reacţia consumatorilor la două perechi de pantofi sport Nike pentru alergat. Fiecare pereche a fost plasată într-o cameră separată, iar în una dintre el a fost difuzat un parfum floral. Majoritatea consumatorilor au preferat pantofii din camera parfumată şi au estimat preţul lor ca fiind mai mare cu 10.33 dolari.

Vă mai amintiţi zilele de iarnă, când mirosul unei portocale desfăcute ne trimitea cu gândul la Crăciun? Această amintire poate fi declanşată oricând într-un supermarket, birou sau la un eveniment, prin folosirea unei arome de portocală, cu scopul de a influenţa starea clienţilor. Să ne imaginăm că suntem la supermarket pentru a face cumpărături. Apropiindu-ne de raionul pentru produse congelate simţim un miros puternic de pizza. Şansele de a ne întoarce acasă cu o pizza congelată sunt destul de mari.

Dacă îţi doreşti un parfum personalizat, echipa Casa Parfumurilor va crea combinaţia perfectă de arome, care să îţi reprezinte brandul în totalitate şi să te diferenţieze de concurenţă. Mirosul caracteristic locaţiei va fi o semnătură recunoscută imediat de clienţi. La Casa Parfumurilor te consiliem în vederea alegerii aromei potrivite şi a echipamentului optim necesar aplicării acesteia. Vom lucra lucra împreună pentru a identifica publicul țintă, modul în care va fi difuzat parfumul, frecvenţa difuzării și aroma dorită,  ținând cont de  obiectivele vizate.

Contactează-ne